Συνάντηση εκπροσώπων της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, κα. Ρεμπούτσικα Γεωργία

Συνάντηση με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είχαν την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2023, η Πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.), Μαρία Σωτηροπούλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Τριαντάφυλλος Χατζάκης για να συζητήσουν για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών – κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών – ποδιών.

Στο πλαίσιο αυτό η Διευθύνουσα Σύμβουλος ενημέρωσε τους Εκπροσώπους της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. για τις συναντήσεις που έχει πραγματοποιήσει με όλα τα αρμόδια όργανα και τις υπηρεσίες καθώς και για την διαδικασία που θα ακολουθήσει ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις.

Οι κατάλογοι των Θεμάτων βρίσκονται ήδη στη διάθεση των υποψηφίων και έχει δοθεί ο εύλογος χρόνος στους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος διαβεβαίωσε την Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. πως η έναρξη υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει άμεσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας