Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους Χορηγούς και υποστηρικτές της

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, η Πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε Μαρία Σωτηροπούλου παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Ε.Ο.Ε. μετά από πρόσκληση που έλαβε.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ε.Ο.Ε είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, το νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας Δημήτρη Παπαδημητρίου και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.

Η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. στα πλαίσια της πολύχρονης και παραγωγικής συνεργασίας της με την Ε.Ο.Ε., θα συνεισφέρει ακόμη μια φορά δημιουργώντας τα καλλιτεχνικά χτενίσματα των Ιερειών και των Κούρων στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μαρία Σωτηροπούλου.

Δείτε την ευχαριστήρια ομιλία του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας κ. Θανάση Βασιλειάδη εδώ: https://www.hoc.gr/hocnews/omilia-thanasi-vasileiadi- parousiasi

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας