Ολοκλήρωση της τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των IV Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων "GANGWON 2024"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 η Τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους IV Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων “Gangwon 2024” που θα γίνουν στη Γκανκουόν της Νότιας Κορέας από τις 19 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2024.

Την Φλόγα άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου από τις αχτίδες του ηλίου και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος την παρέδωσε στην Οργανωτική Επιτροπή “Gangwon 2024”.

Είχε προηγηθεί η Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου, με πρώτη Λαμπαδηδρόμο την πρωταθλήτρια σκι των δρόμων αντοχής Μαρία Μπέλλη, μετά τον πρωταθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ Yungyeom Kim, τον πρωταθλητή του αλπικού σκι Απόστολο Βουγιούκα και τέλος την πρωταθλήτρια του σκι Shin-Ee Yun.

Ακολούθησε τελετουργικό από τις Ιέρειες που εμπνέυστηκε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου με τη μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάση Βασιλειάδη να έχει τον γενικό συντονισμό. Τα κοστούμια των Ιερειών δημιούργησε η διάσημη σχεδιάστρια Ελένη Κυριάκου.

Τα χτενίσματα των Ιερειών επιμελήθηκαν τα Μέλη των καλλιτεχνικών τμημάτων από τα Σωματεία Κατατστηματρχών Κουρέων Κομμωτών Ν. Καλλιθέας, Ν.Πύργου και Ν. Πάτρας υπό τον συντονισμό και την επίβλεψη της Προέδρου της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδοδρομίας Αθανάσιο Βασιλειάδη για την ιδιαίτερη τιμή και εμπιστοσύνη που δείχνουν τα τελευταία χρόνια στην Ομοσπονδία μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου, την Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου και τις υπόλοιπες 32 Ιέρειες για την αγαστή συνεργασία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι κομμωτές Βενέτη Θεοδώρα, Βενέτη Θεοφανώ, Βισβάρδη Σίσσυ, Πολίτης Βασίλειος, Πολίτης Χρήστος, Ζαφειροπούλου Παναγιώτα, Γαβριλόπουλος Ιωάννης, Παπλά Χάιδω που εργάσθηκαν σκληρά για την επιμέλεια των κομμώσεων και έδωσαν εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως επίσης και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Σωτηροπούλου Μαρία, η συμβολή της οποίας συντέλεσε τα μέγιστα στην επιτυχή ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας