Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε που έλαβε χώρα την Κυριακή 03
Μαρτίου 2024 στην έδρα της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτισε η Πρόεδρος της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε κ. Μαρία Σωτηροπούλου καλωσορίζοντας τους αντιπροσώπους των Σωματείων-Μελών που συμμετείχαν και προτείνοντας την ανάδειξη του προεδρείου που αποτέλεσε και την έναρξη της διαδικασίας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον Διοικητικό Απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν το έτος 2023 και τον οποίο παρουσίασε ο Γενικός
Γραμματέας κ. Δημήτρης Ματεμτζής.

Έπειτα, το λόγο πήρε ο Ταμίας του Δ.Σ. της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε κ. Ιωάννης Διονυσόπουλος παρουσιάζοντας τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2023 και την έκθεση της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε, που προέκυψε μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποίησε στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Στη Συνέλευση κατατέθηκαν αναλυτικά τα οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την ομόφωνη έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού των δράσεων της Ομοσπονδίας. Ομοίως εγκρίθηκε και ο Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2023 και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά, ακολουθώντας τα προβλεπόμενα από το καταστατικό. 

 

Στην συνέλευση ήταν προσκεκλημένος και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός της Ομοσπονδίας, αναδεικνύοντας και προωθώντας τα προβλήματα του κομμωτικού κλάδου σε
όλους τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής που προετοιμάζει η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε και καθορίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής του στις 02-03 Ιουνίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε και των μελών της, προς τον κ.Γεώργιο Καββαθά για την άκρως ενδιαφέρουσα εισήγησή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας