Πανελλαδική Απεργία 06-04-2022

Δυναμικό παρών έδωσε η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στην απεργιακή κινητοποίηση της 06 Απριλίου 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμπορευόμενη με την ΓΣΕΒΕΕ και εκπροσώπους από άλλες Ομοσπονδίες, για την στήριξη των επιχειρήσεων, διεκδικώντας μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Στη συνέχεια το Προεδρείο της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, όπου και συζήτησαν εκτενώς για το θέμα της πώλησης των επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων σε μη επαγγελματίες χρήστες.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με την Πρόεδρο της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε Μαρία Σωτηροπούλου και τον Ταμία Ιωάννη Διονυσόπουλο, να συμμετέχουν και να τοποθετούνται σχετικά με το θέμα της ενέργειας, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ε.Ε.Α και συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο βουλευτής και επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για την οικονομία και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας