Συνάντηση εκπροσώπων της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ,κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Στις 23 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με σκοπό να συζητηθεί και να τεθεί εκ νέου το ζήτημα της πώλησης των επαγγελματικών προϊόντων σε μη επαγγελματίες χρήστες.

Η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε από την μεριά της ενημέρωσε με απόλυτη προσοχή και σαφήνεια τον Υπουργό αναφορικά με τις διαφορές των επαγγελματικών και της ευρείας κατανάλωσης προϊόντων – καλλυντικών.

Επίσης αναφερθήκαμε στον Ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΚ)1223/2009 περί καλλυντικών προϊόντων και την ερμηνεία του.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μας ζήτησε να συντάξουμε μια λίστα με κωδικούς επαγγελματικών προϊόντων ,τα οποία θα πρέπει να εξαιρεθούν από την μη Επαγγελματική Αγορά και επιπλέον ζήτησε να ξανασυναντηθούμε για την επίλυση του θέματος!

Η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και φρόντισε να αποστείλει άμεσα το σχετικό έγγραφο που της ζητήθηκε, αιτούμενη παράλληλα την εκ νέου συνάντηση στην οποία είχε αναφερθεί ο ίδιος ο Υπουργός, χωρίς ωστόσο να βρίσκει και την σχετική ανταπόκριση!

Η προσπάθεια αποφυγής της συνάντησης μας εκ μέρους του Υπουργού, δείχνει έλλειψη σεβασμού για την Ομοσπονδία μας και τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδράσεων από εμάς!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;  με χαρά θα βοηθήσουμε! Αφήστε τα στοιχεία  επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε με εσάς το συντομότερο δυνατόν

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Twitter

Ακολουθείστε μας στο Twitter

Email

Στείλτε μας το μήνυμά σας